Blog mojTransporter.com

Puno korisnih informacija, novi trendovi i ideje, sve na jednom mestu...

Posetite i mojTransporter.com

Pišite nam: office@mojtransporter.com

НАЈАВА ДОГАЂАЈА: ДРУГА МЕЂУНАРОДНА ЛОГИСТИЧКА КОНФЕРЕНЦИЈА – LOGIC 2015 21.- 23. мај 2015. године

Драге колеге, 

са великим узбуђењем најављујемо конференцију од великог регионалног значаја у организацији свима нам драгог Саобраћајног факултета у Београду:

Oдсек за логистику Саобраћајног факултета Универзитета у Београду организује Другу међународну логистичку конференцију LOGIC 2015. Конференција ће се одржати од 21. до 23. маја 2015. године на Саобраћајном факултету Универзитата у Београду, Војводе Степе 305, под покровитељством Министарства просвете, науке и технологије и уз подршку великог броја привредних субјеката, партнера и пријатеља. 


Кроз академске радове и примере добре логистичке праксе на конференцији ће бити представљено актуелно стање, трендови у логистици, практична логистичка решења и достигнућа. Очекује се преко 200 учесника истраживача, привредника, предузетника и стручњака из логистике, ланаца снабдевања, транспорта, шпедиције, трговине, производње, осигурања, финансија и услужног сектора. 

Позивамо све привредне субјекте и стручњаке који се баве логистиком и ланцима снабдевања, да узму учешће у раду конференције. Учешће можете остварити кроз: 

- стручне радионице, презентацију и представљање добре логистичке праксе са конкретним проблемима, решењима, искуствима и достигнућима,

- промотивно представљање делaтности, производа и услуга ваше компаније у посебно договореном времену и простору, 

- пословне сусрете учесника (B2B) у посебно опремљеним салама,

- праћење и активно учешће у дискусијама у радионицама и секцијама конференције. 


Радионице добре логистичке праксе биће посвећене следећим темама: 


- интермодални транспорт, логистички центри и инфраструктура, 

- шпедиција, агенти, логистички провјадери, регионална и глобална логистика, 

- логистичка решења и ланци снабдевања у трговини и индустрији,

- информатичке технологије и софтверска решења у логистици, 

- технологије складишних и претоварних система, 

- city логистика, повратна логистика и о држиви развој. 

Искрено се надамо да ћете ову конференцију уврстити у планове ваших активности и да ћете се придружити форму логистичара, њихових пријатеља и свих који се тако осећају. Више информација можете наћи на сајту конференције на адреси logic.sf.bg.ac.rs. За све детаљније информације и даље договоре обратите се проф. др Милораду Килибарди, председнику Организационог одбора, тел. 011/3091-335, 063/88 35 084, e-mail: miloradkilibarda@gmail.com

Dodaj komentar

Loading