Blog mojTransporter.com

Puno korisnih informacija, novi trendovi i ideje, sve na jednom mestu...

Posetite i mojTransporter.com

Pišite nam: office@mojtransporter.com

Novo! Uvodimo servis SMS obaveštenja o aktuelnim ponudama na sajtu za naše verne korisnike.

Drage kolege,

sa velikim ushićenjem vam predstavljamo novu funkcionalnost sajta mojTransporter.com - SMS obaveštenja!

Kako funkcionišu SMS obaveštenja?


Od sada ćete najsvežije informacije o ponudama tereta, prevoza i skladišta moći da dobijate u momentu objavljivanja ponude, i to na vaš mobilni telefom u vidu SMS poruke. Ovim se znatno ubrzava tok informacija i poboljšava usluga korisnicima jer svi znamo da često nismo pored računara a od presudnog nam je značaja da informaciju dobijemo u što kraćem roku kako bismo među prvima predložili saradnju i tako znatno povećali verovatnoću sklapanja posla. 

U prvom periodu SMS obaveštenja će se slati jednom nedeljno sa informacijama o aktuelnim ponudama, a korisnici mogu i da nam se obrate sa posebnim zahtevom - da im stiže SMS za svaku relaciju koju su snimili u e-mail obaveštenjima U TRENUTKU OBJAVLJIVANJA PONUDE!


Ovim sjajnim alatom stičete apsolutnu prednost u odnosu na konkurenciju jer vam omogućava trenutnu reakciju i brz odgovor na ponudu što je često presudan faktor da se sklopi dobar posao.

Zašto uvodimo SMS obaveštenja?


Kao što mnogi naši članovi već znaju, rađeno je anketiranje korisnika o tome koje su to funkcionalnosti koje bi im koristile a još uvek ih nema na sajtu mojTransporter.com. Najveći broj korisnika je upravo rekao da su SMS obaveštenja nešto što bi im bilo jako korisno. Poštujući želju naših korisnika u najkraćem mogućem roku smo obezbedili rešenje i SMS obaveštenja počinju odmah! Sa druge strane, ovim povećavamo upotrebu snimanja e-mail obaveštenja na sajtu koje je još uvek na niskom nivou i potencijal ove funkcionalnosti nije do sada bio dovoljno korišćen.


Šta su e-mail obaveštenja i kako ih koristiti?


E-mail obaveštenja su funkcija koja je omogućena našim članovima radi bržeg dobijanja informacija o objavljenim ponudama i samim tim boljem poslovanju - jednostavnom narodnom logikom: ko pre devojci, njemu devojka. Funkcionišu vrlo jednostavno, podešavanjem relacije na kojoj želite da vam stigne obaveštenje o novom teretu ili o novoj ponudi prevoza mojTransporter.com pamti vašu želju i od tog trenutka sve dok ne deaktivirate to obaveštenje svaki put kada neko objavi ponudu na toj relaciji vama momentalno stigne e-mail sa podacima vezanim za tu ponudu. Pogledajte video:


Ukoliko imate pitanja ili predloge 


pišite nam na office@mojtransporter.com i pružićemo vam svu potrebnu podršku za što efektivnije korišćenje sajta mojTransporter.com.
Dodaj komentar

Loading