Blog mojTransporter.com

Puno korisnih informacija, novi trendovi i ideje, sve na jednom mestu...

Posetite i mojTransporter.com

Pišite nam: office@mojtransporter.com

U narednom periodu nagrađujemo najvernije korisnike!

mojTransporter.com nagrađuje sve one koji koriste platformu i postavljaju ponude tereta i prevoza!



Pored toga što su registracija i korišćenje sajta mojTransporter.com POTPUNO BESPLATNI, odlučili smo da od sada NAGRAĐUJEMO naše članove!

Nakon tri meseca rada platforme registrovano je preko 500 članova, od kojih velika većina redovno posećuje sajt i objavljuje svoje ponude i pronalazi poslovne partnere. Članovi su uglavnom firme koje se bave prevozom robe, organizacijom prevoza robe, uvoznici, izvoznici i logističke kuće koje nude i širi dijapazon logističkih usluga. 

Kako bismo nagradili ˝najvrednije˝ članove u narednom periodu odlučili smo da uvedemo brojanje postavljenih ponuda, kao i brojanje pregleda postavljenih ponuda. Ukupan zbir ta dva parametra daje konačan broj bodova. 

BROJ BODOVA = BROJ OBJAVLJENIH PONUDA + BROJ PREGLEDA PONUDA (koliko su drugi članovi pregledali objavljene ponude)

Nagrade dobijaju po tri člana koji skupe najviše bodova po modulima teret i prevoz. Dakle, ako član objavljuje terete takmiči se samo sa članovima koji objavljuju terete, isto važi i za prevoz.


Period u kojem će se brojati ponude i pregledi je 18.01.2015. - 28.02.2015. Ponude objavljene pre 18.01.2015. se ne broje za nagrade. Pregledi tih ponuda od 18.01.2015. se računaju.

Zašto se broje i ponude i pregledi?

Ideja je da se nagrade dve stvari. Kvantitet, tj. koliko član koristi platformu i to se postiže brojanjem ponuda. Sa druge strane bitan je i kvalitet, tj. koliko su te ponude interesantne drugim članovima platforme pa se broji i koliko pregleda su imale ponude nekog člana. 

Nagrade:


Kako da proverite koliko imate bodova?

Proveru broja bodova za svoje ponude kao i za ponude drugih članova možete izvršiti vrlo jednostavno:

1. Ulaskom na detalj neke ponude,


2. Ulaskom na svoj profil ili profil člana čije bodove želite da vidite i sabiranjem objavljenih ponuda u kategoriji i broja pregleda. Ikonica Kamion označava ponude prevoza dok ikonica palete označava ponude tereta.

 


Oprez!

U skladu sa uslovima korišćenja sajta nije dozvoljeno objavljivanje neozbiljnih, dupliranih ili nepostojećih ponuda pa vas molimo da se suzdržite od takvog ponašanja jer će ono biti zabeleženo i sankcionisano ukoliko se dogodi. Naša osnovna ideja je da negujemo kvalitet i da svi naši članovi uživaju potpuno poverenje drugih članova i u skladu sa tim ćemo i delovati.

Šta čekate?

Ako ste već član platforme ulogujte se i počnite sa objavljivanjem ponuda, ukoliko niste - REGISTRUJTE SE BESPLATNO i počnite sa radom na www.mojTransporter.com!

Srećno! 



Dodaj komentar

Loading